Over ons

Een bevlogen speler in de markt van financiële dienstverlening

Locht financieel advies

Locht financieel advies is een bevlogen speler in de markt van financiële dienstverlening. Met speciale aandacht voor MKB, de (startende) kleinere ondernemers, de particulieren en zzp-ers (zelfstandige zonder personeel). In een persoonlijk contact, direct, met korte lijnen en een flexibele inzetbaarheid.

Wij onderscheiden ons in het kwalitatieve advies en reguliere jaarwerk dat wij bieden op een efficiënte en praktische wijze, maar bovenal betaalbaar.

U kunt ons inschakelen voor:

  • Belastingzaken
  • Administratie
  • Jaarrekeningen
  • Loonadministratie
  • Bedrijfsadvisering

Hans van den Boom

Na de HAVO en 1-jarige MEAO heb ik Bedrijfseconomie gestudeerd aan de HEAO in Sittard. Vanaf 1995 ben ik werkzaam geweest bij een tweetal middelgrote accountantskantoren in Limburg. In 1998 heb ik een aanvullende opleiding afgerond te Den Bosch, HAS Bedrijfskunde met de richting financieel economisch management.

Medio 2002 heb ik het als voetballiefhebber niet kunnen weerstaan om werkzaam te zijn in de voetbalwereld. Als financieel manager bij betaald voetbal organisatie VVV-Venlo heb ik 3 jaren mijn werkervaring en kennis op financieel en organisatorisch gebied zeer verrijkt. Vanaf 2005 ben ik als zelfstandige ingeschreven en ben sindsdien werkzaam als freelancer op financieel gebied. Mijn werkervaring en gevolgde opleidingen maakt mij tot een sterke sparringpartner voor de ondernemer.

linkedin-logo