Startende ondernemers

Het midden- en kleinbedrijf is de motor van de economie. Het is dus belangrijk dat er nieuwe ondernemers komen. Locht financieel advies is gespecialiseerd in het begeleiden van startende ondernemers. Samen met de startende ondernemer willen wij graag een bijdrage leveren aan het welslagen van de op te starten onderneming.

Welke verplichtingen legt de belastingdienst u op? Van welke fiscale faciliteiten kunt u gebruik maken? Welke rechtsvorm kunt u het beste kiezen? Hoe zit het met de inschrijving bij de Kamer van Koophandel? Moet u een pand kopen of huren, een auto kopen of leasen, personeel aannemen of uitzendkrachten inhuren? Eigen geld investeren of geld lenen? Ondernemingsplan maken of niet? Aan welke eisen dient een administratie te voldoen?

In een eerste oriƫnterend gesprek luisteren wij naar uw plannen en gaan we concreet in op deze vragen. Vervolgens maken we een stappen- plan waarin uw wensen en onze adviezen worden vertaald. Op deze wijze bouwen we aan een gedegen basis voor uw onderneming.